Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Klinkhamer Catering is initiatiefnemer van de stichting ‘Kindertehuis Kaapstad’. Een stichting die al vele jaren geld inzamelt voor projecten in Kaapstad die kind gerelateerd zijn.

Ooit begon dit bij het Christine Revell Children’s Home in de wijjk Athlone.  Dit tehuis draagt bij aan liefdevolle opvang voor ‘beschadigde’ Zuid-Afrikaanse kinderen. Het Christine Revell tehuis in Kaapstad biedt onderdak en zorg aan 49 verstoten, misbruikte en verwaarloosde kinderen van 0 tot 5 jaar.
Ondertussen biedt de stichting ook hulp aan andere projecten zoals het project Learn 2 Live. Veelal worden deze projecten ondersteund in Kaapstad door de Rotary zodat we zeker weten dat het geld op de juiste plaats terecht komt.

Zie verder www.kindertehuiskaapstad.nl

 

Hyndrx Petero

Dit is de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse Rugby team. Het team dat zaterdag 2 november 2019 wereldkampioen is geworden.

Met alle problemen die er momenteel zijn in Zuid-Afrika, een prachtige positieve opsteker. Maar ook het feit dat er heden ten dage een gemengd team op het veld staat.

De aanvoerder die in dit filmpje spreekt, verteld hoe hij opgegroeid is.

Zijn verhaal, zijn jeugd, dat is waar wij met onze Stichting ons voor inzetten. Voor deze kinderen willen we projecten ondersteunen en hopen dat ook zij een betere toekomst tegemoet gaan.

Amuses & Tapas

Van eenvoudige hapjes tot mooie amuses, sushi ‘s of waar u en uw gezelschap behoefte aan heeft.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail gerust om geheel vrijblijvend informatie te vragen.

Specialiteiten van het huis

Eens wat anders dan anders, kijk maar eens naar de specialiteit van het huis of neem vrijblijvend contact met ons op.

Klinkhamer Catering | Kruisakkers 19 | 9468 BE ANNEN | 0592 – 271 410 | info@klinkhamercatering.nl

klinkt-goed