Faciliteitenverhuur

Met hapjes en drankjes is het feest niet compleet. Elk evenement staat of valt met voldoende, functionerende en gebruiksvriendelijke faciliteiten. Zonder stroom geen koeling, zonder druk geen tap en zonder toiletwagen een onaangenaam drassig tuintje.

Cateringwagens

Dorpsfeesten, braderieën, jubilea voor verenigingen, geen evenement is te gek voor ons. In zo’n geval is een enkele tap of grill niet meer toereikend. Juist voor de grotere, of uitbundigere, partijen bieden wij een oplossing in de vorm van cateringwagens in vele soorten en maten. Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf! En in veel gevallen zelf ontworpen en gebouwd. Van verse vis tot een complete verkoopwagen voor hamburgers en spareribs. Wilt u meer informatie over de verschillende soorten cateringwagens die wij verhuren, klik dan hier.

Tenten

Mooi voor lelijk weer, sfeer verhogend en simpelweg gezellig. U heeft de locatie, wij hebben de partytent, met aanvullende catering. Voor het verhuren van moderne tenten hebben wij meerdere opties. Afhankelijk van uw wensen en budget leveren wij vrijwel alle accommodaties. Met- of zonder vloer, compleet met inrichting en verlichting.
Klik hier voor de mogelijkheden en meer informatie over onze tenten.

Inrichting

Goed cateren van een feest of partij is het halve werk. Onze catering staat niet zonder een goede inrichting en aankleding. Ook hiervoor bieden wij veel opties. Denkt u bijvoorbeeld aan het complete meubilair, mobiele biertaps, bloemen, statafels, bestek en het glaswerk. Voor meer informatie over het inrichten van uw feest klikt u hier.

Logistiek

Een compleet feest is niet compleet zonder onze logistieke faciliteiten. Heen, maar ook weer terug. Alle apparatuur wordt door ons gebracht, ingericht, bediend, weer opgeruimd en teruggebracht. Wij ontzorgen u zodat u volledig van uw eigen feest of evenement kunt genieten. Wij faciliteren kassa’s, munten, koeling, verwarming, keukenapparatuur en sanitaire voorzieningen.
Uw feest, onze zorgen. Wilt u meer informatie over hoe wij uw feest compleet kunnen maken? Klik dan hier.

Wij snappen heel goed dat het voor u niet altijd duidelijk is welke faciliteiten benodigd zijn voor een compleet feest of evenement. Wij nemen altijd met u uw wensen door in de vorm van een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek denkt Klinkhamer Catering als professionele cateraar met de opdrachtgever mee. Onze jarenlange ervaring is hierbij een pré. Uw voordeel, uw ontzorging. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de meeste faciliteiten afzonderlijk te huren. Vraag naar de voorwaarden.

Amuses & Tapas

Van eenvoudige hapjes tot mooie amuses, sushi ‘s of waar u en uw gezelschap behoefte aan heeft.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail gerust om geheel vrijblijvend informatie te vragen.

Specialiteiten van het huis

Eens wat anders dan anders, kijk maar eens naar de specialiteit van het huis of neem vrijblijvend contact met ons op.

Klinkhamer Catering | Kruisakkers 19 | 9468 BE ANNEN | 0592 – 271 410 | info@klinkhamercatering.nl

klinkt-goed