Management

Twee persoonlijkheden, twee karakters. De aansturing van Klinkhamer Catering is resultaatrijk dankzij de kennis, kunde en intuïtie van eigenaren Harry Klinkhamer en Yvonne Hoogebeen. Vooral omdat ze elk dat doen, waar ze goed in zijn. Maar uiteraard geldt dat Harry en Yvonne dat niet alleen kunnen en hebben een prachtig team van medewerkers om zich heen staan.

 

En daarnaast: elkaar aanvoelen en aanvullen.

Harry Klinkhamer

Ruim 25 jaar luistert Harry Klinkhamer feesten en partijen of gelijk welk evenement op met originele cateringwagens en eten/drinken. Meegroeien met de wensen van de klanten is zijn drijfveer. Inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

De naamgever van de onderneming wil trendsetter zijn. Hij is creatief in het bedenken van revolutionaire producten zoals onder andere de ‘Vlamzalm’ en pulled pork. Maar ook een totaal nieuwe satésaus dispenser ontwerpen behoort tot zijn kennis. Een dispenser bijzonder en nog niet eerder ontworpen in deze tijd. Met gelijke precisie ontwikkelt hij zo een apparaat, maar even zo goed ook de aantrekkelijke verkoopwagens, tot in detail.

Geen berg te hoog, maar niet hals over kop”, formuleert het besnorde gezicht van Klinkhamer Catering zijn ondernemerslust op zijn eigen wijze.

Yvonne Hoogebeen

Energiek en enthousiast is hoe de gasten Yvonne Hoogebeen ervaren. Haar hele werkzame leven is ze één en al horeca. Luisteren naar de opdrachtgever voordat ze aan de slag gaat. Dan weet Yvonne precies wat er moet gebeuren.

Van het juiste servet tot en met belangstellend informeren of het bevalt. Ze weet waar de accenten liggen. Ook binnen de onderneming overziet Yvonne Hoogebeen de werkvloer. En ze handelt.

Letterlijk en figuurlijk het visitekaartje van Klinkhamer Catering. “Die contacten met mensen en het regelen van vele zaken door elkaar. Dat maakt me blij”, meldt ze tussen alle werkzaamheden door.

Amuses & Tapas

Van eenvoudige hapjes tot mooie amuses, sushi ‘s of waar u en uw gezelschap behoefte aan heeft.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail gerust om geheel vrijblijvend informatie te vragen.

Specialiteiten van het huis

Eens wat anders dan anders, kijk maar eens naar de specialiteit van het huis of neem vrijblijvend contact met ons op.

Klinkhamer Catering | Kruisakkers 19 | 9468 BE ANNEN | 0592 – 271 410 | info@klinkhamercatering.nl

klinkt-goed