Als eigenaren van Klinkhamer Catering streven wij, Harry Klinkhamer en Yvonne Hoogebeen, naar kwaliteit en gezelligheid in onze dienstverlening. In onze branche zijn dit essentiële pijlers voor tevreden klanten.

Wij doen geen concessies aan ingrediënten, personeel, faciliteiten of presentatie. Aanpassen aan de wensen van opdrachtgevers staat weliswaar voorop, maar wij gaan niet gauw voor ‘een snelle hap’. Met oog voor detail, met kennis van creatieve oplossingen, met gevoel voor beleving, met aandacht voor publiek en vooral met goede smaak streven wij ernaar onze opdrachtgever te verrassen.

Dat ‘kersje op de slagroom’ betekent niet dat elk feest exclusief of luxe moet zijn. Klinkhamer Catering bestrijkt juist dat brede bereik tussen ‘boerenfuif’ en ‘koninklijk genoegen’.
Dit lukt dankzij onze bedrijfsvoering. Met onze onderneming combineren wij twee diensten: enerzijds de cateringafdeling; anderzijds de cateringwagens en horecafaciliteiten. Klinkhamer Catering creëert de gewenste setting waarbinnen het evenement de gewenste uitstraling heeft. Consumeren en beleven, dus. Van een keur aan zelfbereide maaltijden (inclusief de grondstoffen) en met zorg geselecteerde dranken tot de variëteit aan eetgerei, themawagens, tenten, inrichting en overige logistieke modules.

Die versmelting van uiteenlopende waarden past ook treffend in onze werkwijze. No-nonsense aanpak en ouderwetse werkcapaciteit aan de ene kant. Sensitiviteit, (maatschappelijke) betrokkenheid en ‘een neusje’ voor innovatie aan de andere kant.

Van menu tot beleving; nooit komt u ‘op de koffie’, want …
Klinkhamer Catering; klinkt goed, smaakt goed, komt goed!

Amuses & Tapas

Van eenvoudige hapjes tot mooie amuses, sushi ‘s of waar u en uw gezelschap behoefte aan heeft.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail gerust om geheel vrijblijvend informatie te vragen.

Specialiteiten van het huis

Eens wat anders dan anders, kijk maar eens naar de specialiteit van het huis of neem vrijblijvend contact met ons op.

Klinkhamer Catering | Kruisakkers 19 | 9468 BE ANNEN | 0592 – 271 410 | info@klinkhamercatering.nl

klinkt-goed