Eten & Drinken

Geen restaurant, eetcafé of cateraar die in de loop der jaren ongekende successen boekt met eigen receptuur van gerechten.

Het aanbod van eten en drinken op de gevarieerde feesten en partijen is bijna onoverzichtelijk. Zoveel keus heeft u bij Klinkhamer Catering. Door een persoonlijk gesprek zijn we in staat de individuele wensen passend te vervullen.

Buffetten

Wij bieden verschillende soorten warme- en koude buffetten aan. Of het nu een klein buffet bij u thuis is of een buffet van alle markten thuis voor uw evenement. Wij nemen u alles uit handen. We leveren de buffetten inclusief alle servies en bediening. Wij kunnen naast het eten ook uw feestlocatie inrichten met tent, meubilair of biertap. Verder informatie over buffetten vindt u hier.

Bittergarnituur

Van ambachtelijke schalen met hapjes tot amuses en sushi volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Onze keuken bereidt het allemaal. Klik hier voor meer informatie en de gerechten die wij voor u kunnen bereiden en leveren.

Themapartijen

Een van onze specialisaties zijn de themapartijen. Wij kleden uw feest volledig om in een van onze thema’s. Wilt u uw eigen thema’s bedenken? Dat is geen enkel probleem. Wij werken graag met u mee!
Om een kijkje te nemen in onze ‘themakeuken’ klikt u hier. Heeft u vragen of specifieke wensen? Klik dan hier. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Barbecues

Naast onze themafeesten bieden wij heerlijke barbecues aan. Ook hier geldt; niks is ons te gek. Of het nu om een traditionele barbecue bij u in de tuin gaat of een volledig verzorgde barbecue inclusief koks bij u thuis of op uw evenement.
Wilt u meer informatie of ideeën opdoen welke soorten barbecues wij u kunnen aanbieden? Klik dan hier.

Specialiteiten van het huis

Naast onze opvallende cateringwagens bieden wij ook een aantal opvallende specialiteiten van het huis. Deze zijn te bestellen bij onze barbecues, evenementen op partijen. Onze koks komen bij u op locatie de gerechten bereiden. Klik hier voor meer informatie over onze specialiteiten.

Dranken

Geen evenement of partij is compleet zonder een mooie selectie dranken. Wij bieden een brede selectie aan dranken. Van koffie en thee tot frisdrank en van speciale bieren tot heerlijke wijnen. Ook hiervoor geldt weer, heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

Amuses & Tapas

Van eenvoudige hapjes tot mooie amuses, sushi ‘s of waar u en uw gezelschap behoefte aan heeft.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail gerust om geheel vrijblijvend informatie te vragen.

Specialiteiten van het huis

Eens wat anders dan anders, kijk maar eens naar de specialiteit van het huis of neem vrijblijvend contact met ons op.

Klinkhamer Catering | Kruisakkers 19 | 9468 BE ANNEN | 0592 – 271 410 | info@klinkhamercatering.nl

klinkt-goed